Nou de la Farmec: par stralucitor si castigator!

Ce copilă, domnișoară sau doamnă nu visează la păr lung, bogat, strălucitor? Toate am vrea să-i facem competiție lui Rapunzel și să avem în fiecare dimineață un hair stylist care să ne facă să arătăm impecabil. Podoaba capilară nu e numită astfel fără motiv, căci în ea rezidă o parte mare din șarmul feminin, îndemnând la mângâiere sau admirație. Dar orice podoabă trebuie îngrijită și cultivată pentru a-i pune în valoare calitățile, așa că azi am din nou vești bune pentru voi de la Farmec!

Păr strălucitor…

Gama Farmec Natural mai primește în rândurile ei o serie de variante noi, cu ingrediente care mai de care mai apetisante și sănătoase: gălbenele, aloe vera, urzică, argan, germeni de grâu, miere, cătină, ghimbir, mesteacăn, rozmarin, ceai verde, lămâie și lăptișor de matcă. Farmec se pricepe bine la folosirea plantelor recunoscute în medicina tradițională românească drept benefice, așa după cum bine știu, motiv pentru care abia aștept să încerc noile șampoane.

Apropo de această muncă de cercetare a echipei Farmec, să vedeți ce cuvinte frumoase am găsit pe pagina lor de Facebook, apropo de misiunea companiei:

Ca si curentele artistice, frumusetea

Veți găsi produsele noi din gama Farmec Natural în varianta economică de 400 ml (10.86 lei), dar și în ambalaje de 200 ml (6.39 lei), ca să vă fie ușor să le luați cu voi în călătorie. Dacă prețul vă miră, calitatea va dubla bucuria unei achiziții bune pentru portofel și minunate pentru părul vostru.

… și câștigător!

Și pentru că doamnele și domnișoarele sunt cele mai pricepute la multitasking, odată cu achiziția unui nou șampon, mai aveți parte de o serie de surprize:

– pe fiecare dintre șampoanele Farmec Natural veți găsi coduri pe care faceți bine și introduceți-le pe FarmecNatural.ro,
– fiindcă săptămânal puteți câștiga 1 mini iPad, 1 iPhone 5C, 10 ondulatoare de păr Remington, 10 perii rotative Remington, 10 truse de bigudiuri, 10 uscătoare de păr Remington sau 10 plăci de îndreptat părul de la același brand
– și fiindcă la finalul campaniei va avea loc o extragere la care vor participa toate codurile înscrise corect, având șansa de a câștiga un Volkswagen High Up! 😀 Practic, avem de-a face cu o avalanșă de premii!

Să nu uitați însă să pregătiți o cutiuță în care să păstrați bonul și ambalajul, căci ar fi păcat să câștigați și să nu puteți ridica premiile.

Startul campaniei se dă pe 28 aprilie și distracția va dura până pe 28 septembrie.

Ileana Cosânzeana, sper că ești pregătită, fiindcă mii de românce îți vor face competiție! 🙂

farmec natural sampoane noi - Copy

2 Responses

 1. mirela
  Apr 30, 2014 - 09:32 AM

  super..:) poate am noroc !!

  Reply
  • Andra Zaharia
   Apr 30, 2014 - 09:45 AM

   Iti tin pumnii! 😀 Oricum, nu vom avea nimic de pierdut, fiindca oricum vom ramane cu un par frumos si sanatos.

   Reply

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.