Vitamina mReady

Astăzi trebuie neapărat să aflați de o campanie pusă la cale de unul dintre startup-urile cele mai apropiate de sufletul meu, pe care îl știu încă de dinainte să fiu complet acaparată de lumea asta frumoasă a tehnologiei. Acum câțiva ani l-am cunoscut pe Andrei Costescu, probabil cel mai energic om pe care îl știu, mereu cu zâmbetul pe buze, mereu motivat și de o veselie absolut contagioasă.

Andrei lucrează de multă vreme la a-și construi și consolida startup-ul pe care îl deține, mReady, alături de o echipă de oameni talentați și pasionați. Am avut bucuria să-i recomand în 2012 pentru How to Web, când au realizat și aplicația pentru conferință, iar anul trecut am lucrat cu ei în același scop. Deja echipa mReady are un portofoliu care le face cinste și fiindcă proiectele tot vin, au decis să recruteze forțe noi și oameni cu entuziasm și dorință de a învăța mai mult.

Dar pentru mReady nu e o companie ca oricare alta, ci un startup de calitate, și fiindcă echipa este și ea cu totul specială, campania de recrutare pe care au pus-o la cale este și ea memorabilă. Să începem cu un scurt aperitiv:

vitamina mready (1)

vitamina mready (2)

vitamina mready (3)

Dacă vă simțiți suficient de bine, acum puteți lua Vitamina mReady! Iată ce spun producătorii despre acest tratament miraculos:

Contribuie la ameliorarea simptomelor cauzate de clădiri înalte de birouri, covrigi mâncați in fugă la prânz, cafea la dozator, cravată, costum și alte cuvinte care încep cu “C” (în afară de Cobol, C#, C++ end of thinking capacity).

Site-ul campaniei e un loc de explorat nu doar pentru programatorii care își caută un job bun într-o echipă unită, ci și pentru curioșii (ca mine), care vor să afle despre ce-i vorba. Dacă și o fostă piperistă pune rămășag că treaba e bine făcută, iar cei de la IQads au scris repejor despre întâmplare, puteți fi siguri că e ceva interesant la mijloc.

Și fiindcă am bucuria să-l număr pe Andrei printre prietenii mei, am profitat de ocazie ca să aflu pentru voi mai multe despre vitamina mReady și scopul ei terapeutic:

1. E nevoie de rețetă pentru vitamina mReady?

Nici vorba! N-ai nevoie de reteta de la doctor sau de la sef. 🙂

Vitamina mReady e in special pentru cei ce sunt motivati de a lucra intr-un mediu dinamic, intr-o echipa mica si alerta, intr-un mediu in care regulile le facem impreuna.

Vitamina mReady e recomandata si persoanelor care au trait deja pe pielea lor cum e sa lucrezi in corporatie si manifesta reactii alergice. Ei sunt cei care vor sa isi continue dezvoltarea personala si profesionala intr-un altfel de mediu.

2. Care sunt instrucțiunile de utilizare?

Vitamina mReady se ia in doze de 6-8 ore pe zi impreuna cu restul echipei! 🙂
Uneori Vitamina mReady se administreaza si dupa program, cu echipa si prietenii. 😉

Ca sa ajungi in posesia Vitaminei mReady trebuie urmariti cativa pasi simpli:
– Vezi banner
– Dai click (daca ti se pare simpatic sau rezonezi cu mesajul)
– Daca esti programator – faci testul pentru coder (scrii cod si e compilat direct din browser)
– Daca nu esti programator – faci testul pentru non-coder (aflam si cat de cool esti)
– Pui datele tale de contact (nu le folosim decat pentru a te contacta noi)
– Surpriza! 🙂

3. Ce nu știe nimeni despre echipa mReady?

Suntem foarte deschisi cu ce facem, insa poate nu suficient de vizibili. Usor usor reusim sa ajungem ca pe fiecare smartphone din Romania sa fie instalata cel putin o aplicatie dezvoltata de mReady.

Alte informatii necunoscute despre noi:
– avem un garaj la mansarda
– avem o BAR-cutza la etajul 2 (e o barca ce o folosim pe post de bar) – e atractia petrecerilor
– in pauza de masa unul dintre colegii nostri merge pe stadion sa alerge 🙂
– nu vrem sa avem sediul intr-o cladire cu geamuri de sticla. Ne place sa avem parcul aproape, sa mergem la birou cu skate-ul, trotineta, bicicleta sau pe jos
– desi suntem o companie de servicii ne pastram o gandire de produs. In anii de dinainte de mReady am lucarat numai la produsele si startup-urile proprii
– o parte dintre noi lucreaza ca echipa de 7 ani de zile 🙂
– cel mai “batran” membru al echipei are 28 de ani
– dupa ce ne-am decis sa facem exclusiv aplicatii mobile, am stat 9 luni de zile doar sa intelegem ecosistemul si piata. Apoi, in 8 luni de zile am lansat ~15 aplicatii mobile.
– in mai 2012 am facut pariu ca in mai putin de un an vom fi primii din Romania la dezvoltare de aplicatii mobile. In aprilie 2013 am ajuns primii!… pe Google 😀

4. Mobile rulz pentru că… ?

It makes people happy! Mobile-ul este parte din viata utilizatorului! La propriu.

Mobile-ul poate sa faca oamenii mai fericiti: sa petreaca mai putin timp la birou, sa petreaca mai mult timp afara, cu prietenii sau familia, sa petreaca timp mai de calitate, sa fie mai productivi, sa zambeasca, sa castige mai multi bani, sa cheltuiasca mai putini, sa fie mai organizati si multe multe altele.

La mReady acesta e criteriul principal pe care noi il folosim atunci cand decidem la ce proiecte sa lucram: aplicatia are potentialul sa faca oamenii mai fericiti?

5. A lucra intr-un startup înseamnă…

– sa vrei doar un rol, dar sa ajungi sa iti asumi inca 10
– sa n-ai program fix, dar sa iti respecti munca si echipa
– sa fii motivat de progres si sa experimentezi constant
– sa iti asumi greselile
– sa te intrebi mereu “cum pot sa fiu mai bun?”
– sa nu lucrezi in Pipera-city. 🙂

Așadar, e liber la vitamine de primăvară, numai bune să vă transforme jobul într-un stil de viață pe care îl iubești și pasiunea într-o direcție profesională. Și să știți că spun asta din propria experiență, nu din povești. 🙂

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.