Odiseea barbatilor legendari

Mai întâi a fost Andi Moisescu. Apoi Cosmin Tudoran și Toma Nicolau. Le-au urmat Chinezu și Manafu, neașteptați purtători de bărbi generoase.

S-a discutat aprins pe tema autenticității părului facial, căci unii iubesc bărbile:
bear lover
Alții nu-și pot crede ochilor:
beard hater
Iar unii ridică din sprânceană în semn de suspiciune:
suspiciosul

Un lucru a reieșit clar, și anume acela că a crește o barbă legendară este o abilitate demnă de un showman. Apoi am aflat că pretextul bărbilor mai mult sau mai puțin veridice este noua campanie Heineken – The odyssey. A umblat vorba-n târg că e prima reclamă realizată cu oameni obișnuiți, căci pe platourile de filmare n-a călcat picior de actor.

heineken the odyssey

Reclama a fost prilej de zâmbete largi și voie bună, așa cum se întâmplă mereu în jurul unei beri olandeze excelente:

Desigur, controversele nu s-au oprit doar la noi, ci s-au răspândit de-a lungul și latul internetului, unde utilizatori din toată lumea au contestat abilitățile legendare ale bărbaților din spot. Și Heineken nu i-a lăsat fără replică, așa cum mă și așteptam.

Heineken_PR_Lady_Teaser_Color_Corrected_1-H264_high-1

Sandrine Huijgen, Global Communications Director HEINEKEN, afirmă:

“După ce am văzut comentariile despre noul spot, The Odyssey, am vrut să arătăm că nu există granițe între real și fals și să demonstrăm că oamenii obișnuiți au calități unice și că fiecare este legendar în felul său.”

Noua campanie de comunicare The Odyssey celebrează abilitățile neobișnuite și spectaculoase pe care le are fiecare bărbat și pe care Heineken le scoate în evideță în fața întregii lumi. Ține minte asta data viitoare când vei simți impulsul de a face un lucru ieșit din comun. 😉

2 Responses

  1. Floren
    Feb 07, 2014 - 07:55 PM

    Chinezu parca in vara avea o emisiune, nu gasesti nici un trailer sa il pui si pe el in top, sa vada lumea despre ce vorbim?
    Valabil si pentru restul.

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ia stai, adică tu nu ai gustat niciodată un Heineken? • Chinezu

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.