Oh wow, l-am cunoscut pe Armin Van Buuren!

The best things in life are free. Aşa spunea cineva şi de fiecare dată când mi se întâmplă un lucru remarcabil, mi-aduc aminte de aceste cuvinte şi încuviinţez.

Aseară am trăit momente care m-au lăsat fără răsuflare, bucurii pe care nu ştiu să le explic în toată amplitudinea lor. Aseară am avut incredibila şansă de a da mâna cu Armin Van Buuren, un om (înainte de toate) şi un muzician extraordinar!

De ce e atât de important pentru mine acest moment? N-aș ști de unde să încep. Muzica electronică, în speță trance-ul, sunt pentru mine o stare de spirit, o poveste pe care o trăiesc mereu cu intensitate. Ascult de vreo 10 ani acest gen și mereu mi-a fost aproape de suflet. Muzica, fiind un lucru atât de subiectiv, generează legături unice între un producător și publicul său. Să fii în stare să creezi piese și albume care să atingă atât de profund inimile atâtor mii de oameni, fără să-i cunoști, fără să le știi poveștile, asta numesc eu magie! Iar Armin e un magician al ritmurilor, dând viață unor sunete care, fără talentul său, ar fi doar zgomot.

Să-l cunosc pe Armin a fost o șansă neașteptată, dar îndelungt dorită. A însemnat apropierea de un om muncitor, onest față de publicul său, creativ și pasionat până-n vârful unghiilor de ceea ce face. M-a inspirat mereu dăruirea sa, muzica pe care o produce, energia inepuizabilă din fiecare concert.

The Mission presents: Armin Van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano a fost un eveniment care s-a ridicat la înălțimea celui mai important invitat al serii: sonorizare impecabilă, loc de dans (deși nu mă așteptam asta de la Polivalentă), un ritm susținut din warm-up (great job Sunnery James & Ryan Marciano!) și până la final. Un tracklist impecabil, plin de surprize, plin de linii vocale calde, emoționante și un DJ care știe să se dăruiască fanilor săi au creat o noapte de neuitat!

Cum am ajuns aici? Punând suflet și pasiune în scrisul meu, încercând să-i ajut și pe alții să vadă muzica electronică prin ochii mei, măcar pentru o clipă. Dincolo de cuvinte e muzica, sunt pasiunile care declanșează valuri de energie, care fac să nască legături neașteptate, cum ar fi cea între 8000 de oameni care bat din palme în sincron și cântă la unison. Visele se împlinesc atunci când muncești pentru ele, când dai tot ce ai mai bun și când crezi cu adevărat în ceea ce faci.

Mulțumesc Burn pentru invitație și pentru experiența vibrantă și pentru un line-up excelent!

Mulțumesc Finlandia pentru că susțineți oamenii pasionați și muzica adevărată, care schimbă lucrurile!

Restul pozelor, pe Facebook.

5 Responses

 1. Dan Trofin
  Oct 17, 2011 - 01:36 PM

  a fost o experienta fantastica, acest eveniment, ce a culminat in momentul in care mi-ai zis ca putem intra in backstage pentru a-l cunoaste pe Armin.
  asa cum iti spuneam, au fost, probabil, cele mai lungi minute pe care le-am trait, in asteptare a ceva/ a cuiva, la o intensitate greu de descris in cuvinte.
  apoi, ca intr-un flash de memorie, am facut o poza cu el, i-am urat sa-i iasa bine setul si show-ul, dupa care am mers in sala, alaturi de cei cu care am venit la concert.

  PS : yoy, Doamne !
  tare mandra-i fata, pentru autograful primit de la cel mai bun DJ din lume 🙂
  Andra, ti-a trimis Cristina de la Finlandia si pozele de grup, pe care le-am facut impreuna ?

  Eu trebuie sa aduc multumiri Finlandia Romania pentru invitatie, dar si tie pentru mijlocirea acestei legaturi cu brandul finlandez. Si, precum in Casablanca, putem spune “This is the beginning of a beautiful friendship” 😉

  Reply
 2. Mali
  Oct 17, 2011 - 07:04 PM

  pai tre sa se bucure si el, ca si el te-a cunoscut pe tine 🙂

  Reply
  • Andra Zaharia
   Oct 17, 2011 - 08:04 PM

   🙂 Cred ca se bucura mereu cand isi cunoaste fanii. Apreciez la el ca e un om care e constient ca fanii sunt cea mai mare satisfactie a sa.

   Reply
 3. Alex
  Apr 09, 2013 - 04:00 PM

  Ce noroc pe capul tau :D. Ce i-ai zis, cum l-ai abordat ? Care e starea lui de spirit ?:D

  Reply
  • Andra Zaharia
   Apr 10, 2013 - 09:05 AM

   Intr-adevar, am fost foarte norocoasa. 🙂 I-am spus ca are foarte multi fani in Romania, ca muzica lui e speciala pentru noi si in rest cred ca m-am balbait de emotie. 🙂 Si i-am cerut un autograf. El era deja foarte concentrat, fiindca urma sa urce pe scena in 10 minute. A fost insa foarte amabil si mi-a pronuntat numele cu un rârâit pronuntat. A, si e foarte inalt. 🙂

   Reply

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.