One Direction: This is us – vreau sa aflu povestea [concurs]

  • 19 milioane de fani pe Facebook.
  • 14 milioane de followers pe Twitter.
  • Peste 3 milioane și jumătate de subscribers pe Youtube.
  • 3 albume cu succes absolut uluitor (dintre care unul va fi anunțat anul acesta).
  • Un single care a vândut peste 5 milioane de copii în toată lumea, devenind parte din lista celor mai bine vândute single-uri ale tuturor timpurilor (“What Makes You Beautiful”).
  • 2 turnee cu 60 și respectiv 122 de spectacole în toată lumea. Al treilea turneu urmează în 2014.

Și toate astea doar în 3 ani de carieră muzicală!

Nu știu ce părere aveți voi, dar eu aș vrea să aflu care sunt ingredientele care au făcut din grupul participant la The X Factor UK, ediția din 2010, un succes la nivel planetar care produce milioane de lire sterline.

Și un bun început în studiul acestui fenomen al pop culture este documentarul ”One Direction: This is us”, care are premiera săptămâna aceasta la Cinema City. Entuziasmul millennials pentru acest documentar este greu de imaginat. Toate domnișoarele de la 10 și până la 16 ani (sau poate chiar mai mult, dar nu sunt sigură) au luat cu asalt pagina de Facebook Cinema City când au aflat că filmul va fi difuzat doar în București, Arad și Cluj (dovezile entuziasmului). Prin urmare, au fost adăugate listei de orașe norocoase și cinematografele din Ploiești, Brăila, Constanța, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Pitești și Baia Mare, spre bucuria tinerilor care abia așteaptă să-și vadă idolii.

Personal, dacă aș fi putut ajunge la avanpremieră, mi-ar fi plăcut să văd despre ce e vorba, fiindcă sunt sigură că toate biletele vor fi rezervate de puștii care reacționează acum așa cum și noi reacționam la Britney Spears, Backstreet Boys sau N*Sync. (Recunoașteți, i-ați ascultat cu toții! 😛 )

Și dacă sunteți la fel de curioși ca mine, atunci poate vreți o invitație dublă la avanpremiera de mâine, 28 august, ora 19:30, de la Cinema City Cotroceni. Condiția e lăsați un comentariu în care să-mi spuneți de ce vreți invitația, iar eu voi alege, prin tragere la sorți, norocul câștigător (sau norocoasa câștigătoare). Aveți timp să vă înscrieți până mâine, la ora 11:00. Succes!

one direction this is us

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.