Open Your City – care sunt “comorile ascunse” ale Bucurestiului?

Sigur vi s-a întâmplat cel puțin o dată să fiți întrebați cel puțin o dată ce locuri interesante sunt de văzut în orașul în care trăiți. Când mi se adresează această întrebare (destul de des în ultima vreme), realizez că dau cam aceleași răspunsuri și aș vrea să întrerup această rutină.

Bucureștiul este unul dintre cele mai ofertante orașe de la noi, cu tot felul de comori ascunse sub formă de ceainării, restaurante, baruri și terase numai bune de adunat prietenii, cu sau fără motiv. Din păcate, deseori ajungem să mergem în aceleași locuri fiindcă fac parte din zona noastră de confort și mergem “la sigur”. Dar un pic dacă adăugăm un pic de spirit de aventură și un strop de curiozitate, putem descoperi că orașul are mai mult să ne ofere decât credem.

Bucuresti

De aceea-mi place tare mult aplicația Heineken® “Open your City”, parte a campaniei “Cities of the World”, care ne incită să dezvăluim și altora secretele orașului în care trăim. Până la urmă cele mai bune recomandări sunt cele primite de la prieteni, nu-i așa? Iar eu, ca și voi, primesc oricând idei de locuri noi de văzut, acolo unde poți interacționa cu oameni și gusturi diferite și unde poți asculta alte genuri de muzică decât cele din playlist-ul propriu.

Ce poți face în aplicația Open Your City? Să încarci poze făcute în locuri surprinzătoare, să le dai mai departe altor exploratori urbani și, desigur, să câștigi premiile din concurs.

Așadar, ce loc țineți doar pentru voi? 🙂

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.