Pentru cei care au curaj sa-si traiasca visul

De câte ori nu te-ai visat făcând altceva, în alt loc?
De câte ori n-ai vrut să spargi rutina și să să pleci unde vezi cu ochii, iar acolo s-o iei de la început?

Cu toții visăm, dar nu toți avem curajul să ne luăm inima-n dinți și să transformăm visul în realitate. Ionuț, însă, chiar asta face. Zi de zi: acum 2 ani a lăsat industria de comunicare pentru a face ce-și dorea cel mai mult – să cânte.

S-a mutat în Amsterdam și apoi în Dublin, iar noi l-am urmărit și l-am admirat pentru curaj și pentru doza aceea de nebunie care împinge oamenii către experiențe extraordinare.

Iar acum Ionuț vrea să facă următorul pas: să-și înregistreze primul EP! Iar noi avem șansa să punem umărul la acest vis frumos al lui și să-l ajutăm să se materializeze.

by radu badoiu
Foto de Radu Bădoiu.

Aşadar, am zis să încerc marea cu degetul şi ieri am dat drumul unei campanii de crowdfunding pe Kickstarter. Am 30 de zile la dispoziţie să strâng suma de 7000 Euro, care mă va ajuta să aduc EP-ul ăsta la viaţă. Ştiu, e o sumă foarte mare. Mie, cel puţin, aşa mi se pare. Nu ştiu dacă voi reuşi, dar, aşa cum în 2012 am decis să sar fără paraşută, la fel fac şi acum. Banii aceştia îmi permit să plătesc muzicieni de sesiune, să înregistrez piesele, să le mixez, să le dau la masterizat, iar apoi să printez cel puţin 1000 de exemplare. De aceea, am nevoie de ajutorul vostru. Orice donaţie contează. Dacă la finalul celor 30 de zile nu ating suma de 7000 de euro, nu primesc niciun ban (exact, dacă am 6998, nu primesc nimic). It’s all or nothing. Iar dacă nu aveţi posibilitatea să donaţi, nu e nicio problemă, puteţi ajuta cu un share.

Sursa.

Într-o săptămână, campania de pe Kickstarter se va termina, dar până atunci avem vreme să donăm câțiva euro care să-i dea oportunitatea lui Ionuț să ne încânte cu vocea sa. L-am auzit live și va trebui să mă credeți pe cuvânt când spun că Ionuț are talentul necesar să ajungă la nivelul lui Ed Sheeran sau Danny O’Donoghue de la The Script.

by dragos asaftei
Foto de Dragoș Asaftei.

Lui Ionuț nu-i lipsește nici simțul umorului, așa că a publicat și câteva bloopers de la filmările pentru clipul de pe Kickstarter.

Așadar, dăm o mână de ajutor?

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.