Dolby Atmos si rolul sau in Avengers: Age of Ultron

Cele două ore și un pic petrecute văzând Avengers: Age of Ultron au trecut pe nesimțite.

Motivul?

Filmul ideal cu eroi de benzi desenate și o incursiune într-un univers fascinant! Deși nu sunt un fan la fel de înfocat ca Dan sau Mădălina, privesc cu plăcere filmele făcute de Marvel sau cele cu personaje create de DC Comics, fiindcă au toate elementele potrivite pentru un film distractiv, cu multă acțiune, dar și momente pline de emoție.

Nu veți citi niciun spoiler legat de film în acest articol, dar vă spun că există un loc în care apare un personaj în plus față de Avengers.

Noul super erou din ultimul film Marvel se găsește doar la Grand Cinema & More Băneasa și se numește Dolby Atmos. În sala Grand Ultra din Băneasa veți găsi un sistem de sunet cu adevărat special:

Platforma Atmos este cea mai nouă tehnologie audio surround din lume, care poate reda simultan până la 128 de obiecte audio independente.

Sistemul revoluționar permite atât poziționarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât și mișcarea lui în funcție de acțiunea filmului, oferind o ambianță sonoră de un realism care îți taie respirația.

Deși nu se poate recrea experiența Dolby Atmos pe laptop, vă arăt două exemple legate de abilitățile acestui sistem de sunet:

Dolby ATMOS from ARTJAIL on Vimeo.

Imaginary Forces – Dolby® ATMOS from Imaginary Forces on Vimeo.

Pentru un film intens, cum este ultimul Avengers, ai nevoie de mediul perfect în care să prinzi fiecare scenă:

Vrei să stai comod, să ai destul loc la picioare, să ai popcorn și ceva cu care să te hidratezi alături. Și vei avea toate acestea la Grand Ultra și ceva în plus: ecranul de tip „screen silver”, cu formă concavă și design-ul black box al sălii (pereții si scaunele închise la culoare te ajută să te concentrezi doar pe imagine și sunet).

Sala Grand Ultra

Dacă ați decis să rămâneți în București și să vă bucurați de orașul gol, aveți ocazia perfectă să vedeți Avengers. E posibil chiar să găsiți bilete, care s-au epuizat extrem de rapid până acum.

Enjoy și aștept să-mi spuneți cum vi s-a părut Dolby Atmos!

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.