Playlist cu 12 piese noi de la Armada

Unul dintre canalele de Youtube la care sunt abonată și pe care le urmăresc cu interes este cel al Armada Music, casa de discuri (ce old school sună 🙂 ) co-fondată de Armin van Buuren alături de Maykel Piron și David Lewis.

În cei aproape 13 ani de când există, Armada a devenit un brand sinonim cu muzica electronică, în toate variațiile sale. Sub această umbrelă și-au găsit locul o mulțime de label-uri mai mici, fiecare axat pe câte un gen subordonat muzicii electronice, variind de la trance, deep house, progressive house și până la techno sau chiar pop.

Ce au în comun lansările sub brandul Armada Music este calitatea și acel element care face ca fiecare track să fie special. Desigur, unele piese sau albume sunt mai bune, iar altele nu mă entuziasmează deloc, însă deseori găsesc piese recent lansate care mă fac să le ascult obsesiv.

Cam asta s-a întâmplat și cu aceste piese noi de la Armada, pe care le-am împrietenit într-un playlist numai bun de ascultat oricând ni se face poftă.

Sunt o fană declarată a modului în care Armada știe să-și promoveze artiștii, dar și a felului în care susține muzica electronică în general. Echipa din spatele casei de discuri face marketing muzical ca la carte și vine de fiecare dată cu ceva nou și interesant.

Și ca să vedeți cât de tare e cultura acestei case de discuri, vă invit să vedeți cum a primit Armin van Buuren prima copie a noului său album, Embrace, pe care îl aștept cu sufletul la gură să apară pe 29 octombrie!

Sursa foto: Young hipster girl listening to music on headphones in a summer park. Portrait close-up with chewing gum. Warm toning. The concept of cheerful youth. via Shutterstock

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.