Serial nou pentru techies: Silicon Valley (HBO)

Așteptam de multă vreme un serial care să abordeze acest univers extrem de interesant al lumii tech și iată că a venit vremea si pentru asta. HBO s-a apucat să producă Silicon Valley, o comedie ce-și propune să aducă pe ecranele tuturor câteva povești din ce înseamnă viața unui antreprenor în tehnologie.

Actorii par bine aleși, iar, în mod specific, pot spune ca pe Kumail Nanjiani îl știu din Franklin & Bash și e un actor tare simpatic, care cu siguranță se va potrivit în peisaj.

După ce am văzut primul episod pot spune ca începutul e unul promițător, mai ales pentru că folosește mulți termeni de jargon profesional, fie de natură tehnică sau legați de sfera antreprenorială. De asemenea, în serial veți vedea și multe stereotipuri care sunt exploatate în mod hilar, însă pentru publicul larg nu cred că vor fi relevante. De altfel, cred că scopul HBO cu acest serial nu este abordarea unei mase de telespectatori, ci atragerea unui public tânăr și orientat către tehnologie, care modelează multe planuri sociale în această perioadă.

Eu am adăugat astfel un nou serial pe lista deja prea lungă. Voi l-ați văzut?

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.