Ultimele pregatiri pentru Untold Festival! AMR 6 zile

Pentru mine este festivalul verii și începutul unui concediu activ. Voi fi acolo alături de prieteni buni să ne bucurăm de muzica excelentă, de Clujul cel plin de farmec, de atmosfera electrizantă.

Și au mai rămas doar 6 zile!

Pe vremea asta săptămâna viitoare voi dansa pe set-ul lui Fedde Le Grand și entuziasmul va crește cu fiecare minunat care mă apropie de show-ul lui ATB!

Și pentru că mai e atât de puțin, e momentul să punem la punct ultimele pregătiri.

Echipa Untold Festival a fost super ocupată în ultima vreme, organizând o acțiune de promovare pe care nu o pot descrie decât ca fiind extraordinară! Ideea a fost atât de simplă, pe cât de eficientă și cu efecte 100% pozitive:

Plătește intrarea la UNTOLD Festival donând sânge!

În perioada 14 – 24 iulie donatorii de sânge din centrele regionale și județene de transfuzii primesc reducere la Abonamentele UNTOLD dacă intră pe www.untoldfestival.com și completează formularul de donator. Mai mult, între 17-19 iulie, toți cei care vor dona sânge la caravana mobilă din Parcul Herăstrău București, sau între 20-21 iulie la Centrul de Transfuzie Sangvină din Cluj-Napoca vor primi pe loc bilete la festival.

Posterul folosit pentru a promova acțiunea ”Pay with blood” a fost acesta:

untold festival pay with blood

Ce a urmat cred că a depășit cu mult și așteptările organizatorilor:
peste 1000 de donatori s-au strâns la centrele de transfuzie:

Cu doar doua zile inainte de terminarea campaniei, s-a depasit cu mult numarul estimat de organizatori de 500 de donatori la nivelul intregii tari. Cel mai mult s-a donat in Cluj-Napoca, unde 617 persoane s-au prezentat la Centrul de Trasfuzie Sanguina, punand astfel institutia in dificultatea de a stoca rezervele de sange. In Bucuresti au fost 100 de donatori, iar in alte centre judetene si regionale s-a inregistrat un numar de 241 de donatori.

Sursa: Wall-Street.ro

– iar vestea despre campanie a dus la apariții în CNBC.com, The Verge, Beatport, The Guardian, AdWeek, Le Soir, Fortune și multe alte publicații.

Au fost atât de mulți oameni, încât Centrul de Transfuzii (CTS) Cluj a rămas fără spațiu de depozitare pentru sângele donat! Asta nu poate fi decât o veste excelentă! Desigur, restul donatorilor au fost reprogramați, astfel încât toată lumea să poată dona.

Prima zi de donare la Centrul de Transfuzii Sanguine din Cluj a strâns sute de tineri încă de la primele ore ale dimineț…

Posted by Untold Festival on Monday, July 20, 2015

– pe pagina de Facebook se anunță tot felul de concursuri și provocări, dar și expoziții și mini-evenimente care să ne țină în priză pe toată durata festivalului

– iar ieri echipa de organizare a comunicat impecabil și transparent vestea că Wu-Tang Clan nu vor mai fi prezenți pe scena festivalului.

Sunt sigură că veștile vor continua să apară, așa că nu ratați nicio postare!

Checklist pentru Untold Festival1. Citește regulamentul festivalului!

Săptămâna trecută s-a anunțat regulamentul Untold Festival, pe care vă recomand să-l cițiți, pentru a ști cu ce aveți voie să veniți la festival și în campusurile de cazare, care sunt regulile de securitate și siguranță, ce este cardul FESTIPAY și cum îl veți folosi pentru cumpărarea de produse sau servicii în cadrul festivalului și alte lucruri importante.


2. Fă-ți temele: află programul și locurile de desfășurare a evenimentelor.

Pentru o experiență cât mai frumoasă, bine ar fi să pleci informat la Untold, ca să știi unde au loc diversele evenimente la care vrei să ajungi. Chiar dacă nu știi orașul, e mai ușor să știi ce artist e pe ce scenă pentru ca să eviți să bâjbâi după răspunsuri. Până la urmă, nu cred că vrea nimeni să rateze artistul preferat, nu?

Link-uri utile:
reguli acces general
reguli acces minori
programul Untold Festival pe zile
transport
opțiuni de cazare.

Poți să îți imaginezi tot stadionul plin de oameni și artistul tău preferat pe scenă? În doar câteva săptămâni scurte…

Posted by Untold Festival on Thursday, June 11, 20153. Fă-ți o listă cu ce vrei să vezi și să faci.

Muzică, prieteni, un oraș superb, locuri noi de văzut – sunt sigură că vrei să te bucuri de tot ce va fi la Untold Festival, ca și mine. De aceea o sugestie ar fi să-ți faci o listă cu ce vrei să faci în cele patru zile de festival.

În afară de scene și de artiști, la Untold vor fi și câteva experiențe inedite, menite să te trimită acasă cu amintiri bune de povestit nepoților.

De asemenea, vor exista și tururi ghidate în Cluj, Sighișoara, Alba Iulia sau Chezile Turzii și Salina Turda, prin care poți descoperi frumusețile zonei, care nu sunt puține.

Iar dacă ești iubitor de adrenalină, există tot felul de provocări și pentru tine.

Pentru prima dată în Cluj?

Clujul are multe de oferit! Le poți descoperi cu Tururile Ghidate:…

Posted by Untold Festival on Thursday, July 2, 20154. Caută răspunsuri la întrebările tale (înainte să ajungi la Cluj).

Organizatorii au pus la dispoziție o listă de întrebări frecvente, răspund foarte prompt și informat pe pagina de Facebook, pe contul de Twitter și îi mai poți contacta și prin intermediul formularului de pe site.

Profită de acest lucru și rezolvă-ți dilemele organizatorice înainte să pleci la drum.


5. Fă-ți bagajele din vreme.

Dacă poți, începe să-ți faci bagajele din timp, fiindcă îți vei aduce aminte pe parcurs de tot felul de lucruri de care ai nevoie. Being a control freak and all, mă simt mult mai relaxată când știu că am cele necesare la mine și nu trebuie să pierd vremea prin magazine după periuță de dinți sau alte lucruri.

În rest, mai am doar câteva recomandări: să vă bucurați cât mai mult de muzică și de atmosferă, să cunoașteți oameni noi, poate chiar din alte țări, să cântați, să dansați, să aplaudați și să mergeți acasă cu amintiri dintre cele mai frumoase. Eu una asta îmi propun!6. Ia-ți aplicația de mobil Untold Festival!

Pentru iPhone sau pentru Android.

Iată ce vei putea face cu aplicația:

Cu ajutorul aplicației te vei putea orienta în perimetrul festivalului pentru a ajunge la scene, zona de food&drinks, zonele de acces, punctele de informare și ajutor, plus alte activări ale partenerilor. De asemenea, ai posibilitatea de a-ți crea propriul program, compilând într-un singur loc, cronologic, toate momentele favorite.Vreau să felicit echipa de comunicare pentru modul exemplar în care au răspuns întrebărilor de pe pagina de Facebook (și probabil sutelor de mailuri și mesaje private)! Desigur, întreaga echipă de organizare are meritul de a pune la cale un festival ce se anunță a fi excepțional, așa că să știți că vă vom aplauda și pe voi când vom bate din palme pe muzica artiștilor preferați. 😉

E toată lumea gata pentru Untold Festival?

😀

Sursa foto featured: Crowd at concert – retro style photo via hutterstock

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.