Un strop de iubire

Există în noi un izvor de viață, dragoste și generozitate care nu seacă niciodată, oricât de lungi ar fi perioadele de secetă emoțională. Sufletul nostru are puterea de a se regenera la nesfârșit. Așa se face că ne surprindem pe noi înșine câteodată, mai ales când credeam că nu mai aveam resurse să trăim emoțiile la fel de intens ca prima dată când le-am simțit.

Ieri am fost luată pe nepregătite de cea mai frumoasă surpriză din ultima vreme. M-am bucurat un strop de iubire anonim, care m-a făcut să roșesc și să zâmbesc așa cum făceam la prima întâlnire. Acest gest cald și sincer mi-a adus aminte cât de frumos e să te poți bucura de emoții fără să le pui la îndoială înțelesul, ca atunci când totul era simplu.

804350_10151755181897468_1273913579_n

Un astfel de impuls îți readuce pofta de viață și îți aduce aminte că, dincolo de toate poveștile adunate, putem regăsi simplitatea și fericirea necomplicată a lucrurilor frumoase.

În armonie cu această întâmplare drăguță, nu uitați să adăugați un strop de iubire zilelor voastre, nu uitată să aveți grijă de dragostea voastră, fie că este față de voi înșivă sau față de ceilalți.

Un weekend minunat vă doresc!

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.