Vara tarzie, motiv de bucurie

După ce săptămâna trecută am pus un pulover pe mine fiindcă a scăzut temperatura cu 25 de grade, am învățat să apreciez mai bine căldura domoală de final de august.

E perfect să poți dormi noaptea liniștit, fără să te trezești să pornești și să închizi aerul condiționat de 15 ori în 7 ore. Și mai e bine că te poți bucura seara de oraș, la un pahar de vorbă, când se lasă doar uuuun pic răcoare, cât să pui o bluză cu mâneci lungi pe tine.

Cozy spots in #bucharest.

A photo posted by Andra Zaharia (@andrazaharia) on

Pentru mine, asta e perioada cea mai frumoasă a verii, cu lumina ce îndeamnă toamna să vină și zile încă lungi care o țin departe, cu fructe dulci și must aromat. Iar dacă vara se prelungește frumos, măcar să ne bucurăm de fiecare zi senină.

Dar dacă s-a dus soarele dogoritor, asta nu înseamnă că nu te poți alege cu niște arsuri de toată frumusețea (ciudată expresie, nu-i așa?).

Și dacă august tot e luna reducerilor și a surprizelor frumoase (offline și online), am două ponturi pentru tine, de care am profitat și eu zilele trecute:

Încă vrei la plajă? —->> În perioada 1-31 august 2015, toate comenzile de pe Farmec.ro care conțin cel puțin un produs de plajă, beneficiază de transport gratuit, iar promoția este valabilă pentru livrările în România.

promotie farmec gerovital sun

Și încă ceva: tot până la final de lună (deci inclusiv luni), la comenzi de minim 100 de lei primești o Crema soft hidratantă cu Aloe Vera din gama Farmec Natural. Ba mai mult, la fiecare 100 de lei primești un lac de unghii Farmec Collection (Your Highness, Tree’s rock sau Wilted Rose).

promotie farmec oja

Vinerea e o zi bună pentru shopping online, vă zic din experiență. 😉

Sursa foto featured: Vineyard at sunset. via Shutterstock

3 Responses

 1. trambulinesparta.ro
  Sep 05, 2015 - 03:31 PM

  Cea mai faină perioadă din vară e acea dinspre toamnă!

  Reply
 2. Aqua Time
  Sep 07, 2015 - 01:33 PM

  Ce poate fi mai fain? Toate produsele agricole românești, naturale, pe tarabe; căldura potrivită: nici arșiță, nici frig; copii plecați la școală… 😀

  Reply
 3. Maria
  Sep 09, 2015 - 05:27 PM

  A fost o vara cu mult prea calduroasa pentru gustul meu, dar nu as schimba-o pe toamna ploioasa ce sta sa vina! Daca as putea sari direct la primavara m-as considera probabil geniala ! 🙂

  Reply

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.