Acoustic Bloggers, underground

Mă gândeam chiar astăzi câte lucruri frumoase, de suflet s-au întâmplat anul acesta. Acoustic Bloggers este unul dintre acele proiecte care strânge laolaltă oameni pasionați, care vor să dăruiască zâmbete. Datorită lui Make și Teatrului Masca, astăzi am participat la prima ediție Acoustic Bloggers la metrou, la Unirii 1.

De 8 ani, Teatrul Masca încearcă să scoată la iveală ”Orașul de sub oraș” prin spectacole de teatru, expoziții de fotografie și mini concerte în spații neconvenționale. Am văzut spectacolele lor la metrou, așa cum a fost cel de astăzi, dar și în parcul Herăstrău, unde poveștile Bucureștiului au prin viață în vara aceasta.

Acoustic Bloggers Underground a fost o provocare pentru mine, fiindcă de fiecare dată când cânt în fața unui grup mă cuprind emoțiile și parcă mi se stinge vocea. Lupt însă cu acest lucru pentru a-l face mândru pe Make și pe colegii de scenă care de fiecare dată dau tot ce e mai bun și crează momente frumoase.

Așa a fost și astăzi și cea mai mare bucurie a fost să văd oameni zâmbind și bucurându-se de întâmplarea spontană și de muzica ce a dat culoare unei zile mohorâte. Dacă nu ne-ați găsit astăzi la Unirii 1, mai aveți încă o șansă să ne vedeți! Mâine, de la 12:30, vom cânta pe peron la Universitate și ne-ar plăcea să fiți alături de noi, fiindcă în orașul acesta se pot întâmpla și lucruri frumoase, care să ne însenineze zilele.

Ne vedem mâine?

Restul fotografiilor sunt pe Facebook.

Fotografii realizate cu Sony NEX-F3.

2 Responses

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bloggerii canta la metrou | AurasMihai.ro
  2. Oamenii care transforma: Marius Matache « Andra Zaharia

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.