Meet & Greet cu Armin van Buuren inainte de Armin Only Intense in Bucuresti

Astăzi am avut oportunitatea excepțională de a merge la conferința de presă de dinaintea show-ului Armin Only Intense, care va începe în mai puțin de 3 ore. Invitația a venit din partea unuia dintre sponsorii principali ai evenimentului și un brand pe care îl apreciez: Heineken, căruia aș vrea să-i mulțumesc pentru surpriza minunată!

Am așteptat cu glasul întrerupt de emoții să-l văd pe cel care va oferi publicului din București și din afară un show extraordinar.

IMAG5836

Armin van Buuren, însoțit de fratele său, Eller, și de solistul Richard Bedford, au venit în fața noastră, cei care aveam nenumărate întrebări pentru ei. Mai jos voi încerca să fac un rezumat al gândurilor împărtășite de Armin cu privire la turneul Armin Only Intense, noul său material, sursa creativității sale și importanța inovației în show-urile sale.

Despre competiția în industria muzicii electronice și despre cum poate depăși standardul foarte ridicat pe care l-a impus acest show

Nu există competiție între mine și alți artiști de muzică electronică. Ceea ce fac, fac pentru fanii mei, dar și pentru mine. În acest show am încercat să aduc elemente noi, precum 6 artiști vocali care cântă împreună pe aceeași scenă, o trupă rock, un regizor de teatru. Cu toții am avut foarte mult de învățat din această experiență.

Despre show-ul Armin Only Intense de la București

Cred că întregul show este o mare surpriză. Avem o mulțime de elemente noi, o mulțime de piese noi, dar nu am niciun anunț special de făcut. Nu sunt însărcinat sau altceva (râde). 🙂 Pentru cei care nu au văzut show-ul până acum sunt sigur că va fi o experiență frumoasă.

IMAG5842

Despre posibilitatea de a avea un show ASOT 700 în România anul viitor

Posibilitatea există, însă cea mai mare problemă este găsirea unui loc potrivit pentru acest eveniment. Vreau să-mi fac fanii fericiți și vreau să mențin o calitate înaltă a producției. Publicul vine cu anumite așteptări la un show Armin van Buuren sau A State of Trance și vreau să mă asigur că locul este potrivit, că prețul biletelor nu este prea mare, că line-up-ul nu este mereu același etc. Vorbesc despre aceste lucruri cu managementul tot timpul. Nu este atât de ușor să găsim un loc potrivit pentru acest show, fiindcă trebuie ca publicul să poată vedea toate elementele din spectacol. O parte din echipă a venit în București acum câteva luni pentru a vedea locul evenimentului în persoană. ASOT a crescut foarte mult și a devenit un festival și este nevoie de condiții excelente. Nu spun că nu se poate întâmpla, însă sunt multe lucruri de luat în considerare.

IMAG5850

Despre noul său album de studio și planuri de viitor

Deja lucrez la noul album și mă gândesc dacă voi face sau nu un alt Armin Only. Știu că am spus asta și după turneul cu Mirage, însă avem o echipă atât de bună de oameni, încât nu știu dacă am putea aduna una la fel. Știu că turneul se va termina pe 6 decembrie, însă aș vrea să continue. E bine, însă, să închei un turneu atunci când e la apogeu. Și nu știu ce aș putea face la un nou show. Să arunc din nou baloane galbene din tavan? (zâmbește) Îmi doresc să fac un material nou Gaia, de underground trance, și să fac show-uri mai mici, cu public mai puțin numeros. Știu că poate suna ciudat, însă când pui muzică pentru 25.000 de oameni nu prea poți interacționa cu ei. Când ai un public de 2000-3000 de oameni, poți face asta mai bine. Nu știu încă pasul următor, doar gândesc cu voce tare. Nu știu ce formă va lua următorul Armin Only, dar am multă muzică nouă pe care abia aștept să vi-o arăt!

Richard Bedford a declarat că lucrează la un album propriu și că este absolut încântat de energia și reacția fanilor din toată lumea, iar Eller van Buuren a spus că acest turneu a fost o experiență extrem de interesantă pentru el, ca artist, dar și pentru relația sa cu Armin, alături de care călătorește în toată lumea și pe care are ocazia să-l vadă desfășurându-se în largul său.

Mulțumiri încă odată Heineken pentru oportunitatea de a-i adresa lui Armin câteva întrebări și de a lua un autograf de la el, pe care-l voi păstra cu multă emoție în colecție. Ne vedem diseară! #DMDS

IMAG5859

One Response

Trackbacks/Pingbacks

  1. Armin Only. Cel mai bun show la care am luat parte - Dan Pandrea

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.