Un alt fel de “blurred lines”

În ultimii 2 ani, confruntându-mă cu problemele date de alergia mea, am devenit convinsă că frumusețea chipului nu este dată de efectele speciale ale machiajului, ci de sănătatea pielii. Luminozitatea, elasticitatea, fermitatea și hidratarea sunt criteriile esențiale pentru mine când vine vorba de a arăta bine.

De cele mai multe ori aleg să port doar rimel, fiindcă nevoia pe care o satisfăcea fondul de ten înainte și-a găsit o soluție mult, mult mai bună: Gerovital H3 Perfect Look!

Știi cum te simți când porți puloverul preferat într-o zi de iarnă sau când îți pui perechea de blugi care-ți vine perfect? Cam așa mă simt eu de când folosesc Crema de blurare riduri din noua gamă Farmec. O aplic după crema zilnică de hidratare și mă minunez apoi în oglindă de efectele sale de-a dreptul impresionante. Iată ce și cum face:

Crema are o formulă revoluționară, cu efect „soft focus” pe suprafața pielii, ce maschează optic ridurile, porii și imperfecțiunile, rezultând un ten neted, catifelat.
Prin forma și structura lor, ingredienții cremei modifică comportamentul razelor de lumină care cad pe ten, împrăștie atât lumina reflectată la suprafața pielii cât și cea transmisă, împiedicând absorbția ei în riduri.
Crema are o textură ușoară, filmul lăsat pe piele are un aspect satinat cu efect matifiant intens.

Practic, am văzut cum pielea mea a capătat un aspect uniform, catifelat, fără ca tenul să fie încărcat, deîndată ce am aplicat crema. Dacă Photoshop-ul s-ar transforma într-o cremă, atunci aceasta ar fi!

gerovital h3 perfect look

Desigur, în gama Gerovital H3 Perfect Look veți găsi alte două produse care completează perfect această cremă-minune: un lapte demachiant delicat și hrănitor, care îndepărtează chiar și machiajul rezistent la apă, și o cremă de zi pentru luminozitate și hidratare. Vitaminele A și E și complexul Sepilift cu efect de corectare a ridurilor (care se înmulțesc nu doar odată cu trecerea anilor, ci mai ales odată cu acumularea oboselii și a stresului) sunt printre beneficiile care nu lipsesc din niciunul dintre aceste 3 produse noi-nouțe!

Îmi place foarte mult și sistemul de dozare a cremelor și ambalajul lor chic, care le face ușor de luat oriunde.

Și fiindcă o veste bună nu vine niciodată singură, mai avem o noutate de la echipa minunată din Cluj: noile lacuri din Farmec Collection pentru sezonul toamnă-iarnă! Numele noilor nuanțe sunt super simpatice, iar culorile vă vor face să vreți o manichiură nouă în fiecare zi. 😀

Fotor111094220

Gata: mă declar pregătită pentru orice va aduce iarna asta!

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.