O provocare demna de Top Gear: Duba Libre merge la Mongol Rally!

Dacă ați auzi descrierea aventurii despre care urmează să scriu, ați crede sigur că e vorba de un episod din Top Gear. Iată de ce:

3 băieți și o fată pornesc întrîo aventură de 16.000 km din Praga până în Ulaanbaatar, într-o dubiță VW din 1980 care a costat 800 de euro. Planul lor este să străbată 16 țări prin drumuri de toate felurile, de la autostrăzi până la zone de deșert, pentru a face parte din cel mai mare raliu umanitar al tuturor timpurilor: Mongol Rally!

Duba Libre nu e doar un proiect, ci o afirmație a pasiunilor generației noastre, a unui mod de viață alternativ și a provocărilor cărora le putem face față dacă îndrăznim să pășim în afara limitelor pe care ni le-am trasat singuri.

Simona, Alex, Radu și Omul Invizibil au planuri mari și energia lor ”contagioasă” aproape că te face să-ți iei lumea-n cap chiar azi. Sunt sigură că peripețiile pe care le vor avea de înfruntat vor fi memorabile, însă poveștile pe care le vor strânge vor fi fără pereche.

Duba-Libre-Mongol-Rally-logo

Știu sigur că Simona cea mereu cu zâmbetul pe buze poate trece peste orice și împărtăși cu noi lecții de viață cu tâlc și sunt convinsă că și băieții sunt cel puțin la fel de entuziaști ca și ea.

Și pentru că nu doar își onorează spiritul de aventură cu această expediție, ba chiar și scriu frumos și fac super conținut video, cei din echipa Duba Libre merită toată susținerea noastră!

One Response

Trackbacks/Pingbacks

  1. Duba Libre multumeste » Lipa lipa | Travelog

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.