PORC – colectia Bucuresti

Fie că iubim sau detestăm Bucureștiul, cert e că această capitală e un oraș care își lasă amprenta asupra noastră, într-un fel sau altul. Fie că ne face mai puternici, mai cinici sau ne îndeamnă să căutăm provocări noi, Bucureștiul devine parte din noi.

Și e mare lucru că avem un brand care este născut și crescut pe străzile din București, de către oameni care înțeleg esența orașului mai bine decât oricine. Aceștia sunt oamenii care ar putea oricând defini brandul acestui oraș, pentru că ei sunt București.

Sunt mare fană a produselor Porc, lansate de către Deliric și echipa sa, iar textele și versurile sale mă ajută să înțeleg și mai bine istoria recentă a unui oraș care nu ezită niciodată să mă surprindă:

Suntem cine suntem pentru că venim de unde venim. Suntem suma a tot ceea ce am văzut, am auzit și am trăit aici. Suntem rezultatul locului din care ne tragem, al mediului cu care ne identificăm. Numele noastre sunt pictate pe ziduri, aventurile noastre sunt cântate în melodii iar numele orașului stă scris pe noi, pentru ca lumea întreagă să știe cine suntem și de unde venim.

Sursa.

Video & Special Swag: Dragos Ometita & Vlad Giogu
Music: Silent Strike
Models: Olga Popescu, Maia Theodora, Draganescu Razvan, Teo d’Or

porc produse

Și poate veți vrea să aflați și povestea fotografiilor făcute pentru acestă colecție, poveste surprinsă într-un interviu pe IQads.ro.

Cât despre mine, următorul lucru de pe wishlist din colecția București este snapback-ul ăsta.

One Response

Trackbacks/Pingbacks

  1. Black Friday cel adevarat | Andra Zaharia

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.