Recomandari de weekend

Vremea capricioasă de afară mă face să mă tem să-mi fac planuri de weekend ce presupun ieșitul în parc, așa că mă pregătesc de orice variantă. Fiindcă plănuiesc să încerc să stau offline cât mai mult (ceea ce vă recomand și vouă), mi-am ales două alternative la fel de frumoase:

Indoor

Vă recomand două filme numai bune de văzut în weekend, alături de prieteni sau de jumătatea mai bună. Sunt două recomandări complet diferite, însă care vă pot desprinde de oboseală și gândurile prea complicate.

Admission-Poster

Admis pe pile e o comedie romantică ce duce un pic spre dramă și care mi-a adus aminte de zarva și entuziasmul zilelor din clasa a 12-a. Uitându-mă la complexitatea și stresul admiterilor din State, aproape că mă bucur că la noi s-a dat examen de admitere, oricât de dificil ar fi fost. Mi-au revenit în minte acele nopți nedormite și dorința arzătoare de a intra la facultatea pe care mi-am dorit-o. Și apoi am realizat ce repede au trecut anii și cât de mult mi-aș dori să retrăiesc acele zile. Am ajuns la ”vorba bătrânilor”. 🙂

Dacă sunteți curioși să îi vedeți pe Paul Rudd și Tina Fey într-un film lejer, ”Admis pe pile” poate fi o alegere potrivită. Găsiți programul complet pentru film pe site-ul Cinema City. După atâtea vizite, Cinema City Cotroceni aproape mi-a devenit a doua casă, ceea ce vă doresc și vouă. 🙂

A doua recomandare de astăzi este un SF ce îl are în rolul principal pe Tom Cruise, care arată la fel de câțiva ani (ciudată treabă – oare a descoperit izvorul tinereței fără bătrânețe? 🙂 ). Oblivion este povestea care îmbină o mulțime de elemente menite să satisfacă gusturile tuturor celor care sunt atrași la cinema de trailer. Acțiune, suspans, un erou tipic, conflicte interioare și prezențe feminine tentante – acestea sunt condimentele care ar recomanda ”Oblivion” pentru o sâmbătă sau duminică seara relaxantă.

oblivion-poster-tom-cruise2

Jack Harper: 60 years ago, Earth was attacked. We won the war, but they destroyed half the planet. Everyone’s been evacuated. Nothing human remains. We’re here for drone repair. We’re the “mop-up crew”.

Povestea se concentrează în jurul căutărilor răspunsurilor cu privire la istoria Pământului. Într-o lume aproape anihilată, în care controlul extratereștrilor asupra Terrei este total și nepalpabil, protagonistul Jack Harper face eforturi pentru a descoperi adevărul.

Grafica impresionantă și locurile alese pentru filmare (Islanda) fac astfel încât imaginile să fie de-a dreptul spectaculoase. Jocul mereu pasional al lui Tom Cruise te face să intri în starea potrivită pentru a trăi alături de el în lupta pentru supraviețuire. Și întregul scenariu a fost dezvoltat pornind de la o poveste de 8 pagini creată în 2007 (sursa).

Desigur, Morgan Freeman dă mereu acea greutate de care au nevoie situațiile dramatice, vocea sa fiind capabilă să emoționeze și să impresioneze. Mă întreb dacă va mai exista o voce ca a sa în cinematografia din următorii ani. Dacă sunteți pasionați de SF-uri, acesta poate fi exact ce vă trebuie ca să aveți un weekend reușit. Desigur, pentru o experiență completă, trebuie neapărat să mergeți la Romtelecom IMAX, cinematograful meu preferat, o realizate tehnologică ce mă fascinează de când a apărut și la noi.

Outdoor

Duminică, sperând că va fi soare și frumos, mă găsiți în parc, la FBI (Full Body Ignition) Group Workout! cu Valentin Bosioc, antrenorul care lucrează cu mine de aproape 3 luni și cu care am avut rezultate incredibile.

Dacă veniți, vă promit că va fi nu doar distractiv, ci și sănătos. S-ar putea să descoperiți despre voi că puteți face mai multe decât credeți sau că ar trebui să profitați mai mult de timpul liber pentru a-l folosi să vă consolidați tonusul și starea de sănătate.

Așadar, să avem un weekend cu soare și să ne bucurăm de primăvara mult așteptată!

One Response

Trackbacks/Pingbacks

  1. | Elysium – cel mai bun SF de anul acesta

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.