Runaway John – Un-Settling, cel mai frumos album al toamnei

Ascult de zile bune albumul lui Ionuț și mă bucur din toată inima că a reușit să-l lanseze!

”Un-Settling” aduce aminte de toamnă, de răscolit frunze căzute prin parc, de apus auriu se septembrie. Fiecare piesă e un mic univers, construit atât prin versuri, cât și prin voce și instrumente. E un prim album frumos, pe care-l îndrăgești la prima ascultare, fiindcă simți că în el sunt adunate emoții, speranțe, zbateri și bucurii.

Știu că Ionuț și-a dorit mult acest album și că a muncit și mai mult pentru a-l face să existe. De aceea vrea să afle că, urmărindu-i parcursul în ultimii ani, mi-a oferit un exemplu de hotărâre și pasiune ce mă inspiră și mă motivează. Nu e ușor să-ți urmezi visul, mai ales când acest lucru te duce departe de prieteni și familie.

Dar Ionuț a depășit fiecare obstacol. S-a întâmplat să aibă prietenii aproape la momentul potrivit, campania de pe Kickstarter a avut succes și acum ascult ”Un-Settling” și-mi doresc un singur lucru: să ajungă la cât mai multă lume.

Așa că nu ezitați să-l cumpărați de pe site, Bandcamp sau iTunes sau să-l ascultați prin streaming pe Spotify sau Deezer. Cred sincer că merită ca munca lui Ionuț să nu rămână fără ecou și să fie un prim pas către multe albume și o carieră frumoasă.

Music is about feelings and people, people like you and me. Bringing music where people are is as natural as a kiss between two lovers, they both belong in the same place. I learned this from people close to me, musicians, who breathe the air of adventure and joy of making everyone happy through their living passion. Maybe you will find me on a street, in a big square or in a pub. It doesn’t matter, as long as you stop for a few moments and sing along with me.

Fragmentul e pe site-ul lui Ionuț: runawayjohn.com.

runaway john un-settling

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.