Start Me Up, Scotty!

Articolul aceste este pentru acei oameni care au energie, voință și idei, însă nu știu de unde să înceapă. Sunt sigură că și voi v-ați simțit de multe ori astfel, dorind să faceți ceva pe cont propriu, însă trăind cu teama de nescunocut. După cum am aflat din proprie experiență, pe măsură ce-ți faci curaj să începi să lucrezi la ce ți-ai propus, lucrurile devin mai ușor de înțeles și de rezolvat.

Chiar dacă nu te vezi în postura de antreprenor, dar vrei să construiești ceva prin forțele proprii, atunci am o propunere pentru tine: școala Start Me Up. Acesta este unul dintre proiectele Akcees despre care am citit cu interes atunci când am cunoscut-o pe Irina, care mi-e și colegă la How to Web. Știind câtă pasiune, muncă și implicare sunt cuprinse în fiecare dintre proiectele sale și văzând rezultatele lor (povestea lui Washescu), mi-am spus că informațiile despre Start Me Up ar trebui să ajungă și la voi.

Start Me Up 2014_Afis Varianta 1

De ce să te înscrii

La Start Me Up vei lucra cu un trainer internațional, cu antreprenori și investitori români (lista de speakeri) care au rezultate excelente în CV ce vorbesc despre capacitatea lor de a transforma o idee într-un business viabil. Cu o mare parte dintre ei am lucrat direct, unii fiindu-mi chiar colegi, și vă spun cu sinceritate că veți avea multe de învățat de la ei, așa cum și eu am avut și am încă.

Un alt lucru ce te poate motiva este faptul că vei lucra în echipă cu alți țineri plini de energie, ceea ce are un efect grozav asupra creativității și abilităților de a comunica cu ceilalți.

E una dintre acele experiențe care te îmbogățesc enorm, atât profesional, cât și la nivel uman. După o săptămână petrecută în compania unor oameni inteligenți, ți se vor deschide o mulțime de oportunități și vei rămâne cu legături importante cu oameni ce pot ajuta enorm mai departe.

Dacă vrei să afli mai multe, site-ul Start Me Up îți stă la dispoziție, iar formularul pentru aplicații e la doar un click distanță.

One Response

  1. Adi
    Sep 08, 2016 - 01:16 PM

    Multumesc pentru informatie.

    Reply

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.