Stiu o echipa foarte buna din Cluj

Se întâmplă să știu o echipă foarte mișto din Cluj, care ține neapărat să ne facă viața mai frumoasă și mai ușoară. Grupul acesta de oameni inimoși lucrează tot timpul ca noi să avem parte de experiențe frumoase, de la primul click și până la deschiderea coletului plin de surprize. Așa cum poate bănuiți deja, echipa e cea din spatele Farmec.ro, site-ul pe care mi-l tot sugereaza browsing history-ul cand tastez primul ”f” în bara de navigare. 🙂

Ce e nou pe Farmec.ro

O mulțime de lucruri. 😀 În primul rând vei găsi mult mai ușor produsele pe care le cauți, folosind funcția de căutare în funcție de: tipul de produs, acțiunea produsului, vârstă sau tipul de ten pe care îl ai.

cautare noul site farmec.ro

Echipa de la Cluj știe că uneori e util să mergi la țintă, câteodată vrei să navighezi și să descoperi singură tot felul de produse, iar uneori vrei să vezi doar noutățile lansate. Așa că poți alege exact ce ai nevoie, când ai nevoie.

noutati farmec.ro

De asemenea, dacă te confrunți cu vreo problemă specifică, e bine să știi că echipa Farmec s-a gândit să creeze o secțiune de sugestii, unde să poți citi recomandări despre acele produse pe care e bine să le ai mereu la îndemână.

sectiune sugestii farmec.ro

Și încă o noutate: dacă se apropie ziua de naștere a cuiva drag și ești în pană de idei, la doar un click distanță ai bijuterii, produse în ediție limitată sau casete cadou tocmai bune să aducă zâmbete în rândul prietenelor, colegelor sau mamelor.

idei de cadou farmec.ro

Ce rămâne la fel pe Farmec.ro

Prețurile excelente, produsele de calitate, detaliile utile despre acestea, veștile despre promoții și concursuri, Clubul Farmec. Oamenii care fac posibilile toate aceste lucruri sunt și ei aceiași, optimizând tot felul de detalii pe care noi uneori nu le observăm, tocmai ca nouă să ne fie mai ușor să cumpărăm online.

Fiindcă sunt unul dintre acei utilizatori de internet care ar cumpăra totul online, dacă ar putea, vă pot spune că site-ul Farmec face cinste brandului prin transparență și grija pentru detalii mai mult sau mai puțin vizibile pentru noi, însă importante ca totul să funcționeze strună, treabă ușoară, mai ales când ai sute de produse de gestionat.

Așadar, kudos echipei Farmec! Acum că ne-am obișnuit deja cu tot felul de surprize din partea lor, sunt curioasă ce urmează. 😉

2 Responses

  1. cado
    Sep 29, 2014 - 11:14 AM

    stiam de site de ceva timp, insa nu erau asa de profi… acum arata mult mai ok si il voi testa in curand si pe partea de functionare, experimentand ca si client evident

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un alt fel de “blurred lines” | Andra Zaharia

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.