Untold Festival, Day 4: David Guetta si cel mai tare public pe care l-am vazut

Am ajuns ieri în București după ce am traversat iar țara, dar senzația de festival rămâne cu mine, până la anul, când vom scrie a doua parte a poveștii Untold Festival!

Ziua a patra a fost un amestec de bucurie și părere de rău: bucurie că mai avem o zi de petrecut la Cluj, alături de zeci de mii de oameni, și părere de rău fiindcă știam că Untold se va încheia.

#Cluj, thank you for being so good to us and giving us #untoldfestival!

A photo posted by Andra Zaharia (@andrazaharia) on

Clujul ne-a oferit 4 zile perfecte, în calitatea sa de Capitală Cultură a Tineretului, iar vestea despre Untold s-a dus și se va duce tot mai departe!

Parcul Central din oraș a fost plin de oameni, dar n-am simțit nicio clipă aglomerația. Am luat aleile la pas, cu un pahar de vin alb, ascultând muzica ce venea dinspre fiecare scenă și bucurându-mă de fericirea celorlalți oameni. Am vânat hamace libere, am ronțăit porumb fiert și apoi ne-am îndreptat către Ursus Untold Arena, care era deja aproape plină.

L-am prins pe Tujamo spre final de set, dar mi-a atras atenția prin calitatea mixului. Desigur, publicul era deja exuberant, ca în fiecare seară de Untold Festival!

David Guetta a fost așteptat cu mult entuziasm și, din punctul meu de vedere, nu a dezamăgit! Știam care e stilul său de a mixa, fiindcă l-am mai văzut în 2010 la Romexpo și în 2011 în Ibiza, așa că mă așteptam să fie un set super distractiv. Și fix așa a fost!

De la ”Play Hard” ft. Ne-Yo, Akon, la ”Hey Mama” t Nicki Minaj, Bebe Rexha & Afrojack, la un remix a celebrei ”Seven Nation Army” sau a piesei ”All of me” a lui John Legend, Guetta ne-a trecut printr-o mulțime de stiluri muzicale, însă înr-un mix coerent și bine legat. N-a lipsit nici ”Titanium”, pe care eu o consider cea mai bună producție a DJ-ului francez. 😀

Nu-l poate acuza nimeni pe Guetta că nu mixează live sau că nu știe ce face, fiindcă experiența de duminică seara spune că cei peste 20 de ani de când pune și face muzică electronică n-au trecut în zadar.

Guetta a comunicat bine cu publicul, iar reacția zecilor de mii de oameni de pe Cluj Arena a fost spectaculoasă!

Focul de artificii, jocul de lumini și elementele vizuale au fost de cea mai înaltă calitate, făcându-ne să ne simțim ca la orice alt festival mare din Europa sau din lume!

untold festival day 4 (3)

A fost o noapte de care să ne aducem aminte, iar finalul Untold Festival ne-a lăsat dorindu-ne mai mult!

Din fericire, în 2016 vom avea o a doua ediție, anunțată deja!

Cam ăsta fu #Untold #untoldfestival 2015, daaar:

A photo posted by Ionuț Bunescu (@ionutbunescu) on

Voi reveni cu un articol despre organizarea Untold (spoiler alert: a fost impecabilă!), despre capacitatea Clujului de a ne oferi un astfel de festival și despre brandurile care au știut să fie prezente acolo, într-un mod discret, dar eficient (subiect abordat și de Robert).

untold festival day 4 (2)

Până atunci, plec în partea a doua a vacanței, la Sibiu și prin împrejurimi, unde-mi propun să văd locuri noi și să revăd oameni dragi.

Surse foto: Untold Festival.

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.