#acousticbloggers – dincolo de toate, oamenii

Oricat de mult as incerca sa descriu amalgamul de emotii si trairi pe care le-am incercat aseara, nu cred ca voi reusi atat de bine pe cat mi-as dori. Inca am sufletul plin de bucurie si un zambet imens pe fata, pe care nu-l poate sterge nimic.

Concertul #acousticbloggers a fost una dintre cele mai frumoase experiente pe care le-am avut alaturi de prietenii din online, pe care ii simt deseori ca o familie extinsa. Am avut alaturi oameni dragi si o surpriza minunata, am cantat din suflet, mai bine sau mai putin bine, dar am dat tot ce aveam cu gandul la un copil care merita sa ajunga si el sa traiasca asemenea momente. “Use somebody”, Kings of Leon, si “Ain’t no sunshine”, Bill Withers, au fost alegerile mele, fiindca sunt piese care le-as asculta la nesfarsit si pe care le tin aproape de sufletul meu.

Parintii mei s-au uitat pe live streaming-ul de pe Privesc.eu si mi-au lasat mesaje pe chat, lucru care mi-a inmuiat genunchii.

Am avut emotii mai mari decat credeam, mai ales ca, pana la mine, toata lumea se descurcase excelent si voiam sa fiu la inaltimea asteptarilor. Poate as fi fost mai detasata daca as fi cantat in fata unor straini, dar faptul ca in public erau oameni tare dragi mie a facut ca, in momentul in care am urcat pe scena, sa uit de mine. Asa ca m-am rezumat doar la a canta, alaturi de minunatii Make si Vlad Dulea, care merita o runda nesfarsita de aplauze pentru efortul pe care l-au depus pentru a creea o seara ca cea de ieri. Au reusit sa adune in jurul lor oameni pasionati, oameni cu suflet mare, care s-au comportat profesionist si au contribuit la o noua sansa pentru micutul Marian.

Am avut si invitati speciali (A.G. Weinberger – fantastica voce si mad guitar skills!), Chinezu ne-a cantat o creatie proprie plina de haz ca si el, Make ne-a incantat cu chitara, Vlad ne-a inmuiat sufletele cu vocea lui si aplauzele au curs toata seara. Peste 1000 de oameni ne-au urmarit pe live streaming si tare ne-ar fi placut sa-i avem alaturi de noi.

Nu pot decat sa ma bucur ca am avut sansa sa fac parte din aceasta poveste frumoasa si am din nou confirmarea ca sunt acolo unde trebuie, intre oameni buni si calzi, care ma inspira si ma bucura la fiecare pas.

Pe scena au urcat:
Mircea Mester
Toma Nicolau
Razvan Antonescu
Alex Tunaru
Anca Duma
Augustina M.V.
Pandutzu
Daniela Stefan
Iosif
Raluca Covaci
Alex
Ancuta Onofrei, care nu e bloggerita, dar a fost cea mai talentata dintre noi

(Voi completa lista pe masura ce gasesc toate link-urile.)

Si pentru cei care nu ati apucat sa vedeti inca, aici aveti prestatia mea de aseara, iar aici puteti gasi toate inregistrarile de la #acousticbloggers. 🙂

Si pe Youtube, gratie lui Auras.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1nm1t4QV3h8[/youtube]

PS: Se pare ca hashtag-ul #acousticbloggers a fost nr. 2 in Romania ieri. Azi cred ca iese pe locul 1. 🙂
PS 2: Am citit la Ruxa ca s-au strans aproape 2000 de euro aseara pentru Marian. Nu e rau pentru un inceput si sper tare mult ca micutul sa ajunga si el sa se bucure de prieteni si oameni frumosi in jurul lui.

7 Responses

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cum a fost la Acoustic Bloggers |AurasMihai. Online-ing
  2. Despre cei de pe scena Acoustic Bloggers : Pagina personala Marius Matache
  3. #AcousticBloggers | B-Cafe
  4. Acoustic bloggers: povestea continua : Pagina personala Marius Matache
  5. Acoustic Bloggers nr. 3 – se întâmplă | Andra Zaharia
  6. Acoustic bloggers - un concert cu suflet
  7. Oamenii care transforma: Marius Matache « Andra Zaharia

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.