Acoustic Bloggers nr. 3 – se întâmplă

A început acum un an, cu emoții mari și bucuria regăsirii unei pasiuni de care nu am mai avut timp să mă ocup. Acoustic Bloggers mi-a dat șansa să descopăr oameni ”numai inimă”, cum ar spune mama mea, cu dragoste de frumos și cu multă afecțiune de oferit, fie prin versuri, fie prin acorduri.

Am repetat și am încercat și a doua oară, dar cum noi credem că a treia e cu cel mai mare noroc, ne pregătim să ne deschidem iar în fața voastră, imperfecți, dar pătimași, pentru un scop mai important decât noi.

Acoustic Bloggers nr. 3 se va întâmpla pe 25 aprilie în Joy Pub din București, începând cu ora 20:30, așa cum a anunțat maestrul de ceremonii, Make.

De această dată ne întâlnim să cântăm pentru Ștefănuț, care are nevoie de sprijin pentru a depăși problemele cu care s-a născut. De la Make citire: ”Ca de obicei, nu va exista un bilet de intrare, dar fiecare participant este invitat să doneze după posibilități. Dar tot ca de obicei, primii 20 de oameni care doneaza minim 50 de lei primesc din partea ForeverFolk un cadou – fie un disc cu muzica folk, fie o sticla de vin – e modul în care noi dorim să le mulțumim celor care vor dona pentru a-l ajuta pe Ștefănuț.”

Eu, Chinezu, Vlad Dulea, Anca Duma, Ionuț Tecuceanu, Alin Pandaru, Augustina Vasile, Daniela Ștefan, Oana Brătilă, Toma Nicolau & Oana Brutaru, Dan Pandrea și, bineînțeles, Make, vă așteptăm cu drag să împărțim cântece și bucurie și să aducem un zâmbet și celor care îl câștigă mai greu.

Repertoriul e surpriză, însă speculațiile sunt binevenite. 🙂

8 Responses

Trackbacks/Pingbacks

  1. Să nu ziceți că nu v-am spus…
  2. Se canta a treia oara sau Acoustic Bloggers #3
  3. Acoustic Bloggers 3 – pentru Stefanut | Pandutzu.com
  4. Acoustic Bloggers 3 pe 25 aprilie in Joy Pub « byron Music
  5. Acousticbloggers 3 | ROXANA BURSUC
  6. Fan memorabilia | Andra Zaharia
  7. In concert cu Andra Zaharia « Concurs Mixtopia
  8. Oamenii care transforma: Marius Matache « Andra Zaharia

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.