Ia-ti liber pe 1 octombrie. Ne vedem la IAB Forum 2013!

Zilele trecut v-am întrebat ce motive ați avea pentru a cere o zi liberă de la birou. Astăzi vă dau unul dintre cele mai bune motive, care ar convinge orice superior rezonabil: pe 1 octombrie ne vedem la IAB Forum!

Anul trecut am scris un articol kilometric de la eveniment, unde am fost blogger oficial. Iar informațiile și sfaturile primite de la speakeri și adunate în acel articol sunt încă valabile. Și a fost de-ajuns o singură ediție ca IAB Forum să fie unul dintre evenimentele mele preferate de la noi.

Anul acesta vom avea o temă ceva mai apropiată de ceea ce se întâmplă pe piața din România, iar subiectele prezentărilor vor gravita în jurul conceptului de: Storytelling, tendințe și rezultate în publicitatea online romaneasca – sub lupă la IAB Forum 2013

”Dacă în anii trecuți, ne-am concentrat mai mult pe know-how extern, credem că acum este momentul să subliniem și proiectele locale de succes. Credem că industria de publicitate online românească a ajuns deja la un nivel la care poate face un pas în față, arătând studii de caz interesante și utile. Evident, know-how-ul extern este în continuare o resursă foarte importantă, în special în ceea ce privește alocarea bugetelor către publicitatea în mediul digital”

a declarat Ioana Anescu, Director Executiv IAB România

Printre subiecte se vor număra:

  • Puterea content-ului în era digitală – storytelling-ul în online și cum se fac strategiile de conținut;
  • Cum s-a transformat contextul de comunicare prin evoluția tehnologiilor și a mediului digital – tendințe în publicitatea online (shift-ul către tehnologiile mobile și publicitatea pe mobil);
  • Cum valorificăm eficiența mediului digital și cum putem obține rezultate maxime în online – studii privind comportamentul consumatorului etc.

IAB FORUM 2013

Abia aștept să-i aud vorbind pe: Caroline Henne (Director for Digital Market Intelligence in CEE-META, GfK) sau Yannis Piperakis (Business Unit Director, Ogilvy Greece), care sunt sigură că vor veni cu prezentări bine structurate și cu o densitate mare de informații utile. Anul acesta vor fi mai mulți speakeri români în program, printre care și Marius Ursache (Chief Creative Officer, Grapefruit) sau Ștefan Chirițescu (Planner, BBDO). Lista completă și programul (care urmează a fi anunțat), le puteți găsi pe site.

Sper că și în această a treia ediție a evenimentului vom vedea studii de caz și rezultate din care putem învăța și sper să avem la fel de multă interacțiune cu publicul ca anul trecut, când am plecat de la IAB Forum cu o mulțime de informații utile, inclusiv sub aspect legal și legislativ.

Așa că ia-ți liber pe 1 octombrie și vino să petrecem, în mod productiv, o zi departe de birou!

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.