The ultimate fat loss & detox bootcamp – challenge accepted!

După o perioadă intensă de lucru, așa cum se întâmplă în fiecare toamnă, voi saluta începutul de iarnă de la munte, din primul bootcamp de fitness la care voi participa! Valentin Bosioc (personal trainer & nutrition consultant) și invitata lui specială din UK, Andreea Tina (Health Coach and body transformation/Fat Loss specialist, WBFF Fitness Pro) au pus la cale THE ULTIMATE FAT LOSS & DETOX BOOTCAMP, un program de 5 zile menit să dea un reset organismului.

THE ULTIMATE FAT LOSS & DETOX BOOTCAMP

Ce se va întâmpla la bootcamp

În primul rând e vorba de o experiență transformatoare. Momentan eu fac 3 antrenamente pe săptămână cu Vali și restul grupei de la FullBodyIgnition, iar în bootcamp voi face 3 antrenamente pe zi, timp de 5 zile (antrenamente axate pe creșterea arderilor, antrenamente menite să crească forța și rezistența și antrenamente axate pe relaxare și stretching).

În al doilea rând, toate mesele vor fi asigurate de către organizatori și preparate din ingrediente naturale, ca noi, participanții, să avem aportul nutrițional optim. Vom avea sucuri de detoxifiere, mese fără gluten și porții calculate în funcție de necesarul fiecărui dintre noi.

Bineînțeles, totul va porni de la o evaluare a stării de sănătate și pe parcurs vom primi și sfaturi legate de nutriție, antrenamente, suplimente alimentare și răspunsuri la orice întrebări am avea.

De ce merg la THE ULTIMATE FAT LOSS & DETOX BOOTCAMP

1. Fiindcă am nevoie să-i dau corpului meu mai multă atenție, mai ales după o perioadă solicitantă.
2. Fiindcă prin sport îmi regăsesc echilibrul și liniștea mentală de care am nevoie.
3. Fiindcă activitatea fizică intensă mă va ajuta să dorm și să mă odihnesc mai bine (și cine nu-și dorește asta?).
4. Fiindcă îmi crește încrederea în mine în fiecare zi în care văd și simt schimbările în bine și de fiecare dată mă simt mai puternică și îmi depășesc limitele, una câte una.
5. Fiindcă o experință ca acest bootcamp mă va ajuta să-mi întăresc obiceiurile sănătoase pe care le am și să deprind altele noi, cu efecte pe termen lung. Nu cred că există o modalitate mai bună de a vedea efectele extraordinare ale sportului, combinate cu alimentația potrivită!
6. Pe deasupra, voi cunoaște și o mulțime de oameni noi, alături de care voi învăța să prioritizez mai bine aspecte cheie legate de sănătatea mea.

shutterstock_146611475
a young woman running in the mountains via Shutterstock

Încrederea mea în Vali pornește de la rezultatele obținute în ultimele 2 luni, atât pe plan estetic, cât mai ales cu privire la starea mea de sănătate. Ieri am început a treia lună de antrenament și sunt absolut încântată de progresele făcute.

Așadar, dacă vrei să vii și tu în THE ULTIMATE FAT LOSS & DETOX BOOTCAMP, îți recomand să citești detaliile și să-l contactezi pe Vali direct (ai o mulțime de moduri de a face asta) pentru informații legate de preț.

Do you accept this challenge?

PS: Dacă te înscrii până pe 10 noiembrie, ai 10% discount din prețul bootcamp-ului! 😉

One Response

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cum ma transform la The Ultimate Fat Loss & Detox Bootcamp | Andra Zaharia

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.