Tim O’Brien, Microsoft Apps & Platforms Manager, vine la TechHub Bucharest

Pentru cei dintre voi care nu știu, cam în fiecare săptămână organizăm la TechHub Bucharest câte un eveniment, ba chiar două (sau trei!) pe săptămână, cu oameni care vin să împărtășească din experiența lor cu antreprenori sau tech guys & girls. Partea din mine pasionată de tehnologie începe să se dezvolte tot mai mult, învățând de la invitații noștri despre lucruri despre care nici nu mă gândeam că ar putea fi să-mi fie utile (precum product/market fit sau ce înseamnă integrarea a două companii după achiziție).

Luni voi avea onoarea de a discuta cu un invitat special, pe care plănuiesc să-l întreb câte ceva despre evoluția ecosistemului Windows Mobile, dar nu numai. Tim O’Brien, Microsoft Apps & Platforms Manager vine luni după amiază la TechHub Bucharest pentru a conversa cu dezvoltatorii interesați de a produce aplicații pentru Windows Mobile, însă nu doar cu ei.

fireside-chat

Tim are o experiență de peste 20 și ceva de ani în tehnologie, timp în care a fost martor la numeroasele schimbări de paradigmă în evoluția web-ului. Dincolo de munca sa pentru Microsoft, sunt sigură că vom afla o mulțime de detalii și povești interesante despre evoluția platformelor, a dezvoltatorilor, dar și a așteptărilor pe care le au utilizatorii la primele două entități.

Așa că, dacă vă pasionează subiectul, vă invit să vă înscrieți. Ne vedem luni!

4 Responses

 1. Livia
  Feb 15, 2014 - 09:19 AM

  Super! Baftă Andra! 😀

  Reply
  • Andra Zaharia
   Feb 16, 2014 - 09:42 AM

   Mersi frumos, Livia!

   Reply
 2. tibi
  Feb 15, 2014 - 11:23 AM

  succes!

  Reply
  • Andra Zaharia
   Feb 16, 2014 - 09:42 AM

   Multumesc! 🙂

   Reply

Leave a Comment

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.